Om Oss

Er partner när ni vill förmedla och synliggöra er verksamhet.

Översiktsbild av Göteborg

I dagens marknadsläge är det viktigare än någonsin att kommunicera med aktieägare och kontinuerligt förmedla uppdateringar, höjdpunkter och uppföljning på bolagens planer. Impala Nordic tillhandahåller en variation av diverse finansiella stödtjänster inom content, kommunikation och bolagsanalys i form av värdeskapande investerarmaterial. På uppdrag av både noterade och onoterade bolag arbetar vi strategiskt med strävan om att stärka en tydlig och kommunikativ bro mellan bolag och aktieägare.

Våra kompetenser

Teamet bakom Impala Nordic har breda kunskaper och erfarenheter av marknadsföring och analystjänster inom finanssektorn och har tidigare arbetat med en rad olika uppdrag kopplat till investeringar, analys, podcast, digital kommunikation och PR.

Stolar i ett kontor

Vad erbjuder Impala Nordic?

Bolagsanalyser

Genomgående och läsvänliga bolagsanalyser med fokus på produkt, försäljning, ledning, marknadsöversikt och kommande höjdpunkter.

FinVoices Podcast

Podcast som samlar in information om bolagens kärnor samtidigt som gäster pratar om aktier, marknaden, makroekonomi, och allt däremellan.

Heta Stolen

Korta och informationsrika intervjuer med bolag, entreprenörer, och diverse finansprofiler för att sätta nya perspektiv på det befintliga.

Marknadsföring

Boost av marknadsföring och ökad trafik genom synlighet på utvalda kanaler. Vi tar fram kreativt material och lyfter bolagens nyckeldrivare.

Pressmeddelanden

Upprättande av välskrivna pressmeddelanden för att uppmärksamma nyheter kring bolagens verksamhet.

Löpande bevakning

Kontinuerlig uppföljning och bevakning av kundbolag baserat på bolagens höjdpunkter och nyheter.

Hållbarhet

Vi värdesätter hållbar utveckling och tar därför vårt ansvar för att skapa ett hållbart företagande. För oss omfattas hållbarhet av en positiv utveckling på vardagen som skapar förutsättningar till att skapa en social och hållbar miljö, jämlikhet och jämställdhet, hållbar konsumtion och välbefinnande för vårt team.

Varför Impala Nordic?

Vi är ett sammansvetsat team med ett skarpt öga för aktiemarknaden. Vi värnar varmt om kundrelationer där tillgänglighet och närvaro är något vi värdesätter. Vår målsättning är att erbjuda kundbolag en helhetslösning bestående av tjänster med tydlig och löpande kommunikation gentemot befintliga aktieägare samt potentiella investerare. Vi kan därmed bespara kundbolag både tid och resurser genom att bolagen kan samla tjänsterna under vårt paraply. Med en hög kravbild vill vi förmedla kvalitativt innehåll och utvecklas tillsammans med våra kunder och partners.