Kontakta oss

Vi erbjuder en helhetslösning för att hjälpa till med förmedling och expandering av börsnoterade och onoterade bolag.

Varmt välkomna att kontakta oss, vi finns när det passar er. Impala Nordics team finns tillgängliga i Malmö, Göteborg och Stockholm.

+46 (0) 76 034 55 03

info@impalanordic.se

Hyllie Stationstorg 31, 215 32 Malmö

Rullstrappor vid en tågstation

Medarbetare

Ylber Rexhepi

Ylber har över 10 års erfarenhet inom finansbranschen och har de senaste åren ägnat sig åt heltidsinvesteringar. Hans särskilda kompetens ligger i att analysera och ta ställning till olika investeringsmöjligheter. Ylber kommer senast från Ikano Bank.

Förutom sitt arbete inom finansbranschen driver Ylber också ett omfattande X-konto där han kontinuerligt delar med sig av analyser och insikter om noterade småbolag.

Ylber Rexhepi

CEO & Co-founder

Aya Salar

Aya innehar en kandidatexamen i Ekonomi med inriktning på Nationalekonomi från Handelshögskolan i Göteborg. Hon har över 5 års erfarenhet inom finansbranschen med en gedigen bakgrund inom Corporate Finance och storbank. Aya kommer senast från Mangold Fondkommission.

Aya innehar en Swedcec Specialist-licens.

Aya Salar

Managing partner & Co-founder

Isabella Wulff

Isabella har en kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap från Malmö Universitet. Hon har erfarenhet av att arbeta med omfattande ansvarsområden inom hantering av sociala medier, webbplatser, design och marknadsföring. Dessutom har Isabella tidigare erfarenhet inom film och fotografi.

Isabella Wulff

Marketing design and communications (konsult)

Vilhelm Ruhr

Vilhelm innehar positionen som styrelseledamot i Unga Aktiesparare och kännetecknas av ett passionerat intresse för aktier och börsen, samt en framträdande analytisk förmåga. Hans tidigare erfarenhet inkluderar analyser och övervakning av bolag. Parallellt engagerar han sig i diskussioner om småbolag på bredare plattformar som X.

Vilhelm Ruhr

Analyst