Kontakta oss

Vi erbjuder en helhetslösning för att hjälpa till med förmedling och expandering av börsnoterade och onoterade bolag.

Varmt välkomna att kontakta oss, vi finns när det passar er. Impala Nordics team finns tillgängliga i Malmö, Göteborg och Stockholm.

+46 (0) 76 034 55 03

info@impalanordic.se

Hyllie Stationstorg 31, 215 32 Malmö

Rullstrappor vid en tågstation

Medarbetare

Ylber Rexhepi

Ylber har över 10 års erfarenhet inom finansbranschen och har de senaste åren ägnat sig åt heltidsinvesteringar. Hans särskilda kompetens ligger i att analysera och ta ställning till olika investeringsmöjligheter. Ylber kommer senast från Ikano Bank.

Förutom sitt arbete inom finansbranschen driver Ylber också ett omfattande X-konto där han kontinuerligt delar med sig av analyser och insikter om noterade småbolag.

Ylber Rexhepi

CEO & Co-founder

Aya Salar

Aya innehar en kandidatexamen i Ekonomi med inriktning på Nationalekonomi från Handelshögskolan i Göteborg. Hon har över 5 års erfarenhet inom finansbranschen med en gedigen bakgrund inom Corporate Finance och storbank. Aya kommer senast från Mangold Fondkommission.

Aya innehar en Swedcec Specialist-licens.

Aya Salar

Managing partner & Co-founder

Isabella Wulff

Isabella har en kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap från Malmö Universitet. Hon har erfarenhet av att arbeta med omfattande ansvarsområden inom hantering av sociala medier, webbplatser, design och marknadsföring. Dessutom har Isabella tidigare erfarenhet inom film och fotografi.

Isabella Wulff

Marketing design and communications

Vilhelm Ruhr

Vilhelm innehar positionen som styrelseledamot i Unga Aktiesparare och kännetecknas av ett passionerat intresse för aktier och börsen, samt en framträdande analytisk förmåga. Hans tidigare erfarenhet inkluderar analyser och övervakning av bolag. Parallellt engagerar han sig i diskussioner om småbolag på bredare plattformar som X.

Vilhelm Ruhr

Analyst

Melker Larsson

Melker har en kandidatexamen i Ekonomi med inriktning på Finans från Lunds universitet. Med omfattande kunskap och djupt intresse för börs- och finansmarknaden har Melker dessutom erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling. I dessa sammanhang har han fokus på att skapa optimala lösningar för kunderna.

Melker Larsson

Investor Relations

Simon Ahlström

Simon besitter en stark entreprenörsanda och utmärker sig genom sitt engagemang för att leverera värde och resultat till sina klienter, särskilt inom innovativ marknadsföring och strategisk planering. Han har djupt intresse och förståelse för finans- och kapitalmarknaden. Simon har även gedigen erfarenhet inom försäljning och kundrelationer, samt är medgrundare av GrowthPilot AB, en marknadsföringsbyrå.

Simon innehar en utbildning inom digital marknadsföring och entreprenörskap från Agency Academy.

Simon Ahlström

Investor Relations

Johanna Sylvén

Johanna innehar en utbildning från Grit Academy i B2B-försäljning och har erfarenhet som framförallt Account Manager samt egenföretagare. Hennes kunskap sträcker sig över olika aspekter inom försäljning, kundrelationer och affärsutveckling, som kompletteras av hennes entreprenöriella perspektiv.

Johanna Sylvén

Investor Relations