Vi välkomnar vår nya stjärna inom
Investor Relations, Melker Larsson

Publicerad 17 augusti 2023

Melker Larsson porträttbild
Melker Larsson, Investor Relations Sales på Impala Nordic

"Vi är glada att välkomna Melker till vårt Investor Relations team. Melker kommer att spela en nyckelroll i att stärka våra relationer med investerare och kundbolag samt fortsätta driva Impala Nordic framåt. Välkommen ombord, Melker" - Ylber Rexhepi, VD Impala Nordic

- Melker, kan du berätta kort om dig själv?
Jag heter Melker Larsson och är en nyligen utexaminerad ekonomistudent från Lunds Universitet. Jag brinner för att ständigt utmana mig själv och utvecklas. På min fritid älskar jag att spela fotboll, umgås med vänner och njuta av musik – gärna i en harmonisk kombination av alla tre.

- Vad kommer du att bidra med på Impala Nordic?
Jag har breda kunskaper inom ekonomi, och är främst intresserad av sälj, finans och marknadsföring. Mitt mål är att förena dessa områden för att skapa och upprätthålla starka kundrelationer.

- Varför valde du just Impala Nordic?
Anledningen till att jag valde Impala Nordic är en kombination av det unika kunderbjudandet och det passionerade teamet. Impala Nordics spännande affärsidé och satsning är något som jag ser fram emot att vara en aktiv del av.

- Vad är dina förväntningar på ditt arbete?
Mina förhoppningar och förväntningar är att både jag och företaget kan växa tillsammans i en ömsesidig utveckling. Jag är övertygad om att det inte finns några gränser för hur långt vi kan nå tillsammans, och jag ser verkligen fram emot den spännande resan som väntar oss.

Kontaktuppgifter till Melker Larsson
melker@impalanordic.se
LinkedIn