Impala Nordic rekryterar
Vilhelm Ruhr som Junior analytiker

Publicerad 23 februari 2023

Vilhelm Ruhr porträttbild
Vilhelm Ruhr, Junior analytiker på Impala Nordic

Impala Nordic utökar teamet och rekryterar Vilhelm Ruhr som Junior analytiker. ”Vilhelm kommer att ingå i flera av våra projekt och bidra med upprättande av bolagsanalyser. Trots sin unga ålder har vi sett en stark förmåga i hur Vilhelm analyserar bolag och jag är övertygad om att han kommer att göra ett fantastiskt jobb hos oss” - Ylber Rexhepi, VD på Impala Nordic.

- Vilhelm, kan du berätta kort om dig själv?
Jag heter Vilhelm Ruhr och läser i ekonomiprogrammet på gymnasiet, är ordförande på Unga Aktiesparare Kristianstad och har ett extremt stort intresse för börsen och ekonomi i sin helhet. Utöver det så hänger jag mycket med vänner, gillar att resa och gillar att nätverka inom branschen.

- Vad kommer du bidra med på Impala Nordic?
Jag kommer att tillhöra analys teamet och arbeta i projekt med fokus på bolagsanalyser. Jag ser fram emot att vara en del av analysteamet här och hoppas att jag ska kunna hjälpa Impala Nordic med att upprätta bra och gedigna analyser samtidigt som jag lär känna bolagen och ökar kunskapen kring de.

- Varför valde du just Impala Nordic?
Det var en intressant och spännande möjlighet för mig att välja rollen som Junior analytiker på Impala Nordic. Med tanke på att jag fortfarande pluggar och sökt mig till en deltidstjänst så ansåg jag att komma in i ett nytt bolag och erhålla en viktig roll skulle bli betydligt mer givande.

- Vad är dina förväntningar på analysprojekten?
Jag hoppas dels på att jag kommer att få skriva mycket analys, och dels på att jag utvecklas och blir en viktig del av teamet. Det kommer att bli spännande att träffa bolagen och djupdyka inom branscher jag kommer att arbeta med, och därmed hoppas jag även att förhoppningsvis få en väldigt viktig merit.

- Vad är din vision om din framtid?
Min vision är att jag vill fortsätta på det spåret jag är inne på nu och arbeta med finans, helst kopplat till börsen och därmed jobba som analytiker på heltid eller även med egen förvaltning.

Kontaktuppgifter till Vilhelm Ruhr
vilhelm@impalanordic.se
LinkedIn