Impala Nordic tar in Isabella Wulff som digital design- och marknadskommunikatör

Publicerad 26 januari 2023

Isabella Wulff porträttbild
Isabella Wulff, Digital design- och marknadskommunikatör på Impala Nordic

Impala Nordic utökar teamet och tar in Isabella Wulff som Digital design- och marknadskommunikatör. "Isabella kommer att utgöra en viktig komponent i Impala Nordic då vi mestadels arbetar med kommunikation och vill därmed säkerställa en gedigen digital- och grafisk profil för vårt varumärke, men även våra kunders varumärken" - Aya Salar, Managing Partner på Impala Nordic.

- Isabella, kan du berätta kort om dig själv?
Jag heter Isabella Wulff och läser Medie- och kommunikationsvetenskap på Malmö Universitet. Jag är en ambitiös och kreativ person med mycket mål och drömmar! Jag älskar att resa, lära känna nya personer och har ett stort intresse för musik och design.

- Vad kommer du att bidra med på Impala Nordic?
Jag kommer ha hand om delar av Impala Nordics sociala medier samt säkerställa att de har en god grafisk profil i sina kanaler. Jag kommer även att vara med och bolla idéer för kundernas grafiska delar i syfte till att utveckla grafiska kommunikationen hos bolagen.

- Varför valde du just Impala Nordic?
Jag valde Impala Nordic för att de befinner sig i ett spännande stadie där jag har chansen att vara med och göra skillnad. Aya och Ylber är också en stor anledning. De välkomnade mig med öppna armar och är otroligt stöttande och närvarande!

- Vad är dina förväntningar på ditt arbete?
Jag hoppas på att få vara med och utveckla Impala Nordic och knyta många nya kontakter. Såklart förväntar jag mig även att bli expert på aktier och finans!

"Det har gått några dagar och vi ser redan vilken toppkandidat Isabella är, hon är super kreativ och har snabbt tillfört mervärde för oss" - Aya Salar.

Kontaktuppgifter till Isabella Wulff
isabella@impalanordic.se
LinkedIn